Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça son bölümde neler yaşanacak? Paramparça 67. bölüm fragmanı!

        Başrollerini Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Ebru Özkan’ın paylaştığı Paramparça dizisi 67. son bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Cihan ile Ayşe'nin aralarının açıldığı yeni bölümde, Ozan intikam peşine düşüyor. İşte Paramparça 67. yeni bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        PARAMPARÇA 67. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 67. randevusuna çıkacak olan Paramparça'da olaylar şöyle gelişecek: Cihan ile gittiği restoranda Harun’u karşısında gören Ayşe, Cihan’ı apar topar oradan çıkartır. Son anda Ayşe’yi fark eden Harun peşlerinden çıkar. Bu olay, Ayşe’yle Cihan’ın arasını açar.

        Dilara şirket hisselerini yönetsin diye Ozan’a vekalet verince işler çığrından çıkar. Ailesinden intikam almak isteyen Ozan, devreye bir kez daha Candan’ı sokar. Ancak başına geleceklerden habersizdir…

        Sevinç’e tüm gerçekleri anlatmaya karar veren Özkan, aldığı bir haberle yalanını sürdürmeye karar verir. Ne Özkan ne de Sevinç, Keriman’ın etrafta olduğunun farkında değildir.

        Maide ise yıllar sonra çıkıp gelen Hatice’ye yeniden ortadan kaybolması için para teklif eder. Ayşe, Cihan ile arasını düzeltmek için Cihan’a sürpriz doğum günü düzenler. Pek tabii bu doğum gününe Cihan’ın can düşmanı Harun da davetlidir… Ayşe bu doğum gününü düzenlediği için bin pişman olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ