Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kurtlar Vadisi son bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) 297.bölüm fragmanı

        Ekranlardaki 13. yılını tamamlayanKurtlar Vadisi Pusu, bu perşembe yayınlanacak 297.bölümü ile serüvenine devam ediyor.

        Gölge'nin "Ortadoğu yine birbirine girmiş, hizaya girmek için yeni kralını bekliyor" sözleri ile yine değişik planlar içerisinde olduğu ortaya çıkıyor.

        Pusat ise yeraltı dünyasındaki ilerleyişini sürdürüyor. İstanbul'un bütün yeraltı dünyasına el koyacağım sözleri ise bölümün gidişatı hakkında bilgiler verdi.

        Cahit'in Safiye'ye ofisten ayrıldıklarını duyurması ve ofisi Pusat'a bıraktıklarını söylemesinin ardından Safiye şaşkınlığını gizleyemez.

        Polat'ın Zeynep'e sunduğu Mete'yi öldürme veortalıktan kaybolma önerisi, Zeynep tarafından dikkatle dinlenir.

        Pusat'ın kumarhane yapmak için başladığı hazırlıklar, Polat Alemdar tarafından kolayca bozulur.

        Takipçileriyle 297’nci randevusuna çıkacak olan “Kurtlar Vadisi Pusu”da, Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlar.Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir. Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep ise sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşecektir…

        KURTLAR VADİSİ PUSU 297.BÖLÜM FRAGMANI

        KURTLAR VADİSİ'NİN ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDEN

        Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele beklemektedir. Gölge, Toryum Santrali protokollerinin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokar. Zeynep’in ise büyük sırrı açığa çıkar! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacaktır? Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a döner. Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakır…

        GÖLGE,BABİL ORDUSU HEDEFİNE BİLİMİ DE KARIŞTIRMIŞTI

        Gölge'nin "İnsansız hava aracı Zala 500" konuşmasını yaptığı sahne ile başlayan yeni bölüm fragmanı, Polat Alemdar'ın " Adam tam olarak ne üzerine çalışıyordu" sözlerinin ardından Profesör Anadolu'nun "Yeni bir tür hap" cevabıyla devam eder.

        Gölge, Rus istihbaratının geliştirdikleri teknolojinin izini sürmesi durumunu "O gün geldiğinde, kimse babil ordusunun önünde duramayacak" şeklinde yorumlamıştır.

        Cahit, "İstanbul'a yüklü miktarda mal girişi olmuş" sorusunu yönelttiği elemandan "Devlet,Güneydoğudan gelen uyuşturucu yolunu tıkadı." sözlerini duyunca, "Farklı bir yoldan getiriyorlar" cevabını vermiştir.

        Pusat ise yine asi tavırlarını sergilemeye devam etmektedir. Ellerinde bulunan kişiyi öldürmek için "Zaman kaybediyoruz komutanım, sıkalım kafasına gitsin." ifadesinde bulunmuştur.

        Polat Alemdar'ın oğlu Yusuf'un Zeynep ile konuşmasında kullandığı, "İkimiz için de böylesi daha iyi" sözleri bölümün dikkat çeken sahnelerinden olacak. Zeynep'in ardından Gölge ile de bir görüşme yapan Yusuf, Gölge'nin kendisi için kullandığı "Alemdar ile çok benziyorsunuz" cümlelerine, "Ben görevimi yaptım, Polat Alemdarla da ilgilenmiyorum" sözleriyle cevap vermiştir.

        Son sahnede ise Polat Alemdar ve Cahit'in bir mekana giriyor ve silah sesleri yükselmeye başlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ