Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni dizi NO 309'un 2.bölüm fragmanı yayınlandı | NO 309 oyuncuları

        Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın rol aldığı NO 309 dizisi, ilk bölümü ile çarşamba günü ekrana geldi. Dededen kalan mirası alabilmek için çabalayan genç bir adamın hikayesini anlatan NO 309, yanlışlıkla bir aşk ateşinin içerisine düşen Onur, Demet ile serüvenine başlar. İşte NO 309 dizisinin 1.bölümü ve 2.bölüm fragmanı...

        NO 309 DİZİSİNİN KONUSU

        Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

        Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

        Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her çarşamba FOX Tv'de ekranlarında olacak.

        NO 309 1.BÖLÜM ÖZETİ

        Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

        NO 309 2.BÖLÜM FRAGMANI

        NO 309 OYUNCULARI

        Demet Özdemir

        Lale Yenilmez

        Furkan Palalı

        Onur Sarıhan

        Sumru Yavrucuk

        Songül Şen

        Suat Sungur

        Fikret

        Beyti Engin

        Şadi

        Pelin Uluksar

        Nergis

        Sevinç Erbulak

        Betül

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ