Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam son bölümde neler yaşanacak? Tatlı İntikam 12. bölüm fragmanı

        Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 12. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pelin mutluluktan havalara uçuyor. Rüzgar'la Sinan'ın arasında birşey olmadığını öğrenen Pelin, şaşırtıcı bir şekilde Rüzgar'la arkadaş oluyor. İşte Tatlı İntikam 12. bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        TATLI İNTİKAM 12. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 12. randevusuna çıkacak olan Tatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişecek: Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir.

        Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

        TATLI İNTİKAM 11. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır.

        Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ