Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kiralık Aşk son bölümde neler yaşandı? Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanı

        Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 50. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi? İşte Kiralık Aşk 50. bölümünden detaylar...

        KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 50. randevusuna çıkan Kiralık Aşk'ta olaylar şöyle gelişti: Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede?

        Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

        Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

        KİRALIK AŞK 49. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe!

        Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.

        Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ