Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 12 Haziran Pazar günü Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Selin Ünver yürekleri burktu

        12 Haziran Pazar günü yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan Selin Ünver, yarışmadaki başarısının yanı sıra hayat hikayesiyle de yürekleri dağladı.Format gereği yarışmaya başlamadan önce yarışmacının kendisini tanıttığı bölümde sorulara cevap verenÜnver, konu aileye geldiğinde ne diyeceğini bilemedi.

        Yarışmaya teyzesi ve kuzeniyle katıldığını belirten genç kıza sunucu Selçuk Yöntem ailesinin ne işle meşgul olduğunu sordu. Bunun üzerine bir süre ne diyeceğini bilemeyen genç kız, annesinin vefat ettiği ve babasının ise cezaevinde olduğunu söyledi.

        Olayın detaylarını merak eden Selçuk Yöntem, babasının cezaevinde neden yattığını sorunca genç kız cevap vermekte zorlandı. Bir süre yanıt veremeyen SelinÜnver, "Babam annemi öldürdü" deyince ekran başındakilerin yüreği burkuldu.

        125 BİN LİRALIK SORUYA ULAŞTI

        SelinÜnver yarışma boyunca iyi bir performans sergileyerek 125 bin liralık soruya kadar ulaştı, fakat yarışmanın süresi yetmeyince bir sonraki bölümde kaldığı yerden devam etmek üzere stüdyodan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ