Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Laftan Anlamaz son bölümde neler yaşanacak? Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanı!

        Yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz 3. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Hayat’a karşı büyük bir hata yapan Murat, özür dileyerek onu geri getirmeyi deneyecek. İşte Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi “Aşk Laftan Anlamaz”, bu akşam kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar. Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder.

        Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler. Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ