Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 son bölümde neler yaşandı? No: 309 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309 dizisi 5. son bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Evlenecekken ihanete uğrayan Lale'nin (Demet Özdemir) bu yüzden evliliği ve aşkı hayatından çıkardığı ve yanlış anlaşılmalar sonucu Onur (Furkan Palalı) ile aynı masaya oturup ikilinin sürpriz maceralarını anlatan dizinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte No:309 5. son bölüm özeti ve 6. yeni bölüm fragmanı...

        NO: 309 5. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 5'inci randevusuna çıkan No: 309'da olaylar şöyle gelişti: Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır.

        NO: 309 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ