Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayatımın Aşkı son bölümünde neler yaşandı? Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanı

        Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Berk Hakman'ın paylaştığı Hayatımın Aşkı 8. son bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Duru, Kaan'ın başına bela olmaya devam ediyor; yeni planlarını devreye sokmak için kollarını sıvıyor! İşte Hayatımın Aşkı 8. bölümünden detayları...

        HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        8'inci yeni bölümüyle takipçisinin karşısına çıkan Hayatımın Aşkı'nda olaylar şöyle gelişti: Demir, Gökçe'nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe'nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça'yı görevlendirir. Kaan'ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan'ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.

        Hikmet, kendisini Rezzan'a affettirmeye çalışır. Rezzan'ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema'nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

        HAYATIMIN AŞKI OYUNCULARI

        Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

        HAYATIMIN AŞKI GENEL HİKAYE

        Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ