Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hanım Köylü son bölümünde neler yaşandı? Hanım Köylü 11. bölüm fragmanı

        Başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Hanım Köylü 11. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde; köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Bakalım Düzgün'ü ikna edebilecek mi? İşte Hanım Köylü 11. bölümünden detaylar...

        HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 11'inci randevusuna çıkan Hanım Köylü'de olaylar şöyle gelişti: Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar. Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.

        Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün'ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün'ü ikna etme konusunda İlkgün'den yardım alır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ