Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter son bölümünde neler yaşandı? Gülümse Yeter 3. bölüm fragmanı!

        Show TV ekranlarında Gülümse Yeter rüzgarı esmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin büyük beğenisini toplayan Gülümse Yeter, 3'üncü yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde; Özdemir'lerin Civan'ların evine yerleşmesiyle her iki aile içinde bol atışmalı ve çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlıyor! İşte Gülümse Yeter 3. bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ı Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin gibi isimlerle bir araya getiren “Gülümse Yeter'in yeni bölümünde sevilen oyuncu Serenay Aktaş konuk oyuncu olarak renk kattı.

        GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 3'üncü randevusuna çıkan Gülümse Yeter'de olaylar şöyle gelişti: Özdemirlerin Civanların evine yerleşmesiyle her iki aile için de bol atışmalı-çatışmalı, biraz da aşk soslu bir dönem başlamıştır. Ayten ve Ahmet, Lütfü ve Nermin’e cephe alırken Hasan da aralarında bir hakem gibi kalıp durumu yönetmeye çalışır.

        LÜTFÜ’YE KÖTÜ SÜRPRİZ

        Yıllarca Gül’ün hayaliyle yaşayan Sarp, Gül ve ailesinin evlerine yerleşmesiyle bir yanda büyük heyecan yaşarken bir yandan da Yasemin’in ortalığı karıştırmaları ve şımarıklıklarıyla uğraşır. Gül ise birlikte çalıştığı Kemal’in ilgisine karşılıksız kalamaz ve aralarındaki çekim Gül’ün ayaklarını yerden kesmeye başlar. Sarp’a iş teklif eden ama reddedilen Cem ise Sarp’ın ders vereceği üniversiteye bağış yaparak onu şirketinde çalışmaya zorlar. Amerika’ya gitme kararında ısrarcı olan Lütfü, uçak biletlerini Hasan Efendi’ye aldırır ama bu hayali akşam yemeğinde gelen büyük haberle ikinci defa sekteye uğrayacaktır...

        SERENAY AKTAŞ, HASTALIK HASTASI BİR ÜNLÜYÜ CANLANDIRACAK

        Serenay Aktaş, SHOW TV’nin izlenme rekorları kıran yeni dizisi ‘Gülümse Yeter’in bu akşamki bölümünde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak. Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Erkan Sever, Seray Kaya ve Pamir Pekin’i bir araya getiren dizide güzel oyuncu, hastalık hastası bir ünlüyü canlandıracak.

        Kahkahaların havada uçuştuğu çekimlerde Aktaş, oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de göz doldurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ