Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kanıt: Ateş Üstünde son bölümünde neler yaşanacak? Kanıt Ateş Üstünde: 4. bölüm izle (fragman)

        2010-2013 yılları arasında yayınlanan "Kanıt" dizisi Abdullah Oğuz ve Muzaffer Yıldırım'ın yapımcılığında "Kanıt: Ateş Üstünde" formatıyla tekrar ekranlara geliyor. Kanal D'de yayınlanan dizi 4. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde genç bir mankenin ölümü, ekibin gündemine bomba gibi düşüyor. İşte Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 4. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 4. randevusuna çıkacak olan Kanıt: Ateş Üstünde dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Kaan, Rüzgar ve Ömer arasında beklenen karşılaşma sonunda olmuştur. Ömer onların evine dengeleri değiştirecek büyük bir sürprizle gelir. Kaan için ise Rüzgar’a derdini anlatamayacağı bir süreç başlamış olur.

        Rüzgar’ın kitabıyla ilgili gelişmeler Ömer’in planlarıyla beklenmedik şekilde hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan üçgeni artık yeni olaylara gebedir. Ve her biri kendi cephesinde haklı olsa da birinin mutluluğu diğerinin mutsuzluğu olacaktır. Bu arada Kaan ile Asya arasındaki yemek de ikisini başka bir noktaya götürür. Birlikte yaşadıkları güzel akşam onları hem yakınlaştırır, hem de yeni tereddütlere yol açar. Onlar daha kendi duygularına yoğunlaşamadan araya giren cinayet ihbarı ise gündemlerini bir anda değiştirecektir. Önlerindeki vaka onları, meşhur olmaya çalışan genç kızların trajedi ve tehlikelere açık dünyasına götürecektir.

        Bir model ajansı, o ajansa bağlı bir kız, modeller arası rekabet, genç model ve oyuncu adaylarının tecrübesizliğinden yararlanarak onların hayallerini sömüren kişiler, çocuklarını ellerinde tutamayan aileler… Ekibi yine karmaşık bir olay örgüsü ve farklı hedefleri olan şüpheliler beklemektedir.

        Prof. Dr. Sevil Atasoy’un verdiği bilgiler delillere farklı bir boyut katarken ekibimiz her zaman olduğu gibi görünmeyenin, yani hikayenin gizli parçalarının peşine düşecektir.

        KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Rüzgar ve Kaan’ı birlikte görüp onların arasındaki sevgiye kendi gözleriyle tanık olmak Ömer’i daha da tehlikeli kılmıştır. Ayrıca babasının vasiyetnamesine koyduğu sürpriz madde de onu bazı karar almaya zorlar.

        Bu arada Ozan ve Rüzgar’ın tefeciyle davası, umulmadık gelişmelere gebedir. Kaan cinayet soruşturması arasında bu konuyla ilgili de harekete geçer. Aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır.

        Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un sunduğu bilgilerle ekibimiz bu zor cinayeti çözebilecek midir?

        KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE OYUNCULARI

        Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ