Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor yeni bölüm ne zaman? Seviyor Sevmiyor 7. bölüm fragmanı izle!

        Atv'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor 6. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Çocukluk aşkı olan bir çiftin, yıllar sonra bir araya geldiği hikayeyi konu alan dizinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Seviyor Sevmiyor 7. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        SEVİYOR SEVMİYOR 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 6'ncı randevusuna çıkan Seviyor Sevmiyor'da olaylar şöyle gelişti: Yiğit stajyer olarak gördüğü Deniz Aslan ile kendi çocukluk aşkı Deniz Aslan arasındaki benzerlikleri fark etmeye başlar. İrem ise Deniz rolünde hatalar yaparak Yiğit'in kendisinden şüphe duymasına ve uzaklaşmasına sebep olur.

        Tuna'nın Deniz'e özel ilgisi Deniz'e yakınlık duymaya başlayan Yiğit'in dikkatini çekmiştir. Yiğit kafa karışıklığı yaşarken İrem'in sürprizi tüm sorularının cevabını verecektir. Deniz ile Yiğit, Neşe'nin katılamadığı iş gezisine baş başa gitmek zorunda kalırlar. Yiğit ile Deniz'in baş başa vakit geçirmesine dayanamayan Tuna, Deniz'e sürpriz yapmak için yanlarına gider. Tuna bu ani gelişi ile Yiğit'i şaşırtırken, Deniz'in sürprizi ile Tuna ve Yiğit donakalacaktır.

        SEVİYOR SEVMİYOR 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Başrollerini Zeynep Çamcı ve YYiğit Balcı'nın paylaştığı Seviyor Sevmiyor 7. yeni bölümüyle 4 Eylül Pazar günü ekranlara gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ