Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter son bölümünde neler yaşandı? Gülümse Yeter 7. bölüm full izle!

        Show TV ekranlarında Gülümse Yeter rüzgarı esmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin büyük ilgisini toplayan Gülümse Yeter 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi.

        GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 7'nci randevusuna çıkan Gülümse Yeter'de olaylar şöyle gelişti: Barış Aytaç’ın, Özdemir Ailesi’nin Amerika’dan gelen oğlu Emre karakteriyle bu haftadan itibaren kadrosuna dahil olacağı “Gülümse Yeter”, takipçilerini yine ekrana kilitleyecek. Sokak ortasında aniden Sarp’ı öpen Yasemin, duygularını apaçık belli etmiştir. Neye uğradığını şaşıran Sarp’ın kafası karışır, hisleri birbirine girer. Yasemin ve Gül’ün arasında kalan Sarp için şimdi duygularını sorgulama zamanıdır.

        LÜTFÜ İÇİN UMUT IŞIĞI DOĞDU!

        Sarp’ı tekrar çalışmaya ikna eden Cem, durumu fırsata çevirmeye çalışır. Yasemin’e yaptığı büyük sürprizle sevgisini kazanmaya çalışır. Seçil’in gelmesiyle gerçeklerle yüzleşen Gül, hastanede bir sürprizle daha karşılaşır. Kemal’in kendini affettirme çabaları Gül’ün işini daha da zorlaştırırken bir taraftan da mesleğine tutunmaya çalışır. Ayten’in grevinin devam etmesiyle ev işleri Nermin’in başına bela olur. Bu grevin acısını da sözünden geri adım atmayan Hasan Efendi çeker. Ansızın evde karşılaştıkları beklenmeyen misafir, Özdemir’leri yeni bir maceranın içine atar. Bu macerada Lütfü için yeni bir umut ışığı doğacaktıtr…

        GÜLÜMSE YETER 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yasemin ve Sarp, Yasemin’lerin eski evine giderek bir maceraya atılırlar. Bu macera ikisini daha da yakınlaştırır. Yasemin artık Sarp’a olan duygularına karşı koyamaz hale gelmiştir. Daha mesafeli olan Sarp ise bir şekilde kendini hep Yasemin’in yanında ona yardım ederken bulmaktadır. Sarp’ın kovulması aile içinde şok etkisi yaratırken Cem’in babası Sezai de bu kararı sorgular. Cem’in Sarp’ı şirketten uzaklaştırma planı işleyecek midir?

        Kemal’le ilgili gerçekleri öğrenen Gül yıkılmıştır, çok sevdiği işinden bile uzak kalarak gerçeklerden kaçmaya çalışır. Kemal ise Seçil’le olan ilişkisini Gül’e açıklama derdindedir. Faturaları gören Hasan Efendi ise, hemen evle ilgili tasarruf tedbirleri alarak iki aileyi de bunlara uymaya zorlar. Bir yandan da Lütfü’yü gerçek bir işe sokma derdindedir. Ayten’in iş yapmama grevi sürerken kabak Nermin’in başına patlar.

        GÜLÜMSE YETER OYUNCULARI

        Erdal Özyağcılar(Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu(Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt(Sarp Civan), Seray Kaya(Gül Özdemir), Pamir Pekin(Kemal Kaleli), Sermet Yeşil(Ahmet Civan), Erkan Sever(Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar(Ayten Civan), Evrim Doğan(Nermin Özdemir), Uğur Kurul(Cem Tuğrul)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ