Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No:309 14. son bölümünde neler yaşandı? No:309 14. bölüm izle (fragman)

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No:309 14. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. İşte No:309 14. bölüm detayları...

        NO:309 14. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        14'üncü yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan No:309'da olaylar şöyle gelişti: Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..

        NO:309 OYUNCULARI

        Demet Özdemir

        Lale Yenilmez

        Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir.. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir.

        Furkan Palalı

        Onur Sarıhan

        Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

        Sumru Yavrucuk

        Songül Şen

        52 yaşında, üç kız annesi, eşi başka bir kadın için kendisini terk ettikten sonra çocuklarını, saçını süpürge ederek büyütüp bu yaşa getiren bir kadındır. Songül’ün en büyük arzusu kızlarını evlendirip rahata kavuşmaktır. Bu konuda işe Lale’den başlamıştır çünkü Nergis’i herkese layık görememektedir.

        Suat Sungur

        Fikret

        59 yaşında, emeklilik sonrası kendisini çapkınlığa vermiş bir adamdır. Ciddi bir şey yaşamasa da bu heyecanlar onu diri tutmaktadır. Eşi Yıldız’ı çok sevse de Betül’le olan yarışında niye bu kadar hırslı olduğuna hiç anlam verememektedir. . Aslında Fikret’in, kardeşi Şadi ile hiçbir sorunu olmadığı, tam tersine çok iyi geçindikleri için de başı Yıldız’la sürekli derde girmektedir. Çünkü her Şadi’yi savunuyor gibi olduğunda Yıldız bunu, Betül’ü savunuyor pozisyonuna getirip Fikret’i canından bezdirmektedir. İki kardeş bu yüzden çareyi, mış gibi yapmakta bulmuşlar, evde bir aradayken kanlı bıçaklı gibi davranıp dışarıda günlerini gün etmeye karar vermişlerdir.

        Şadi

        56 yaşında, emeklilik sonrası girdiği andropozun da etkisiyle işten elini eteğini çekmiş, karısının peşinde dolanmaktadır. Karısından aşırı tırsan, ne derse harfiyen uygulayan kılıbık bir kocadır. Abisiyle iyi geçinse de bu durumu karısından saklamaktadır.

        Pelin Uluksar

        Nergis

        22 yaşında açık öğretim üniversite öğrencisi olan Nergis bir kozmetik mağazasında çalışmaktadır. Ailenin en güzelidir, sürekli bakımlı makyajlı gezmektedir. Ablalarına karışan onlara akıl veren bir kızdır. En büyük ideali zengin biriyle evlenip ömür boyu süs bireri şeklinden bir davetten bir davete gitmektir. Onur’un şoförü Samet’i zengin zannetmesi komik olayların gelişmesine sebep olur.

        Sevinç Erbulak

        Betül

        51 yaşında ama son üç yıldır 48’i bir türlü deviremeyen, bu yüzden aile içinde çaktırmadan alaya alınan, rüküş zevkleri olmasına karşın Yıldız’ın ağzına laf vermemek adına dolabında gizli bir bölmesi olan ve bu bayıldığı kıyafetleri kendisini zaman zaman odasına kilitleyip deneyerek tatmin olan bir kadındır. Aralarındaki bu rekabetin tam olarak ne zaman ve nasıl başladığını pek hatırlamamakla birlikte esas takıntısı Onur’dan kaynaklanmaktadır. Çünkü konu ne olursa olsun Onur, Erol’a kıyasla bir tık üstte muamele görmektedir ve bu da Betül’ü çıldırtmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ