Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 52. son bölümünde neler yaşandı? Kırgın Çiçekler 52. bölüm fragmanı izle!

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 52. yeni bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Eylül'e ulaşmanın yollarını arayan Kemal hapiste rahat durmaz. İşte Kırgın Çiçekler 52. bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 52. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        52'nci bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkan Kırgın Çiçekler'de olaylar şöyle gelişti: Hastaneden çıkan kızlar Meral'in yokluğuyla derin bir üzüntü içindedir.

        Bir yandan arkadaşlarına duydukları özlem diğer yandan Feride'nin yokluğu şartları zorlaştırır. Toprak, Feride'yi depresyondan çıkarmak için büyük bir çaba harcar.

        Banu kirayı ödeyemediği için evinden atılır. Kader annesine para ve kalacak yer bulmak zorundadır.

        Eylül'e ulaşmanın yollarını arayan Kemal hapiste rahat durmaz. Yurtta ipleri eline geçiren Neriman, edindiği yeni bilgilerle şaşkına döner.

        Nazan'ın hayatındaki en büyük sırrı açığa çıkmak üzeredir.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 51. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür.

        Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ