Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 3.bölüm fragmanı yayınlandı! İçerde dizisi konusu

        Farklı konusu, birbirinden ünlü oyuncuları ve kaliteli yapımıyla henüz2 bölüm yayınlanmasınarağmen izleyicilerin gönlünü fetheden İçerde dizisi, 3. bölüm fragmanı ileaksiyonun sinyalini verdi.

        İÇERDE 3. BÖLÜM FRAGMANI

        Geçtiğimiz bölümde; Annesine yardım ettiği için Mert'e bir minnet borcu olduğunu düşünen Sarp, Davut'un elinden kurtarmak istediği Mert'i arabanın arkasını geçirmişti. Kendisi için o an zor bir karar olsa da, silahı kendisine doğrultmuş ve annesine yaptığı iyiliği dile getiren Sarp,kendisini vurmuştu. O an olan bitene anlam veremeyen Mert, bulunduğu yerden kaçarken Sarp'ın 3. bölüm fragmanında Davut'a vurulduğunu ve kaçan Mert'in arkasından gitmek istediği görüntülere yansıyor. Davut Sarp'ın yüzüne bakarak neler olduğunu anlamaya çalışsa da fragmanın devamında Sarp'ın bu durumu atlatarak Mert'e ulaştığıgözlemleniyor.

        KEBAPÇI CELAL DAVUT'TAN VAZGEÇİYOR

        Kebapçı Celal en güvendiği adamı olan Davut'u köşeye sıkıştırır. Davut'un hiç beklemediği bir çıkış yaparak Sarp'ı savunan bir tavır sergiler ve ona silah doğrultur. Davut bu durum karşısında şaşkındır.

        Avukat Melek ise yavaş yavaş farklı duygular beslediği Sarp'ın vuruluşunu hazmedemiştir. Ve vuran kişinin Mert olduğunu düşünerek neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışır. Sarı sakal ise Sarp'ın aracının içerisindeki kan lekelerini temizletirken dikkatini çeken bir şeyler olur. Yaralı olarak kendi başına geldiği düşünülen Sarp'ın sürücü koltuğunda kan lekesi yoktur.

        İÇERDEDİZİSİNİN GENEL KONUSU

        İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ