Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam 24. son bölümünde neler yaşanacak? Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 24. yeni bölümüyle dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, güçlü bir kadın olmuştur. Sinan ise asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür. İşte Tatlı İntikam 24. bölüm ve 25. bölüm fragmanı...

        25. BÖLÜM FRAGMANI

        Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanında Sinan bazı şeylerin farkına varıyor ve değiştirmek için girişimlerde bulunuyor. Pelin ise arkadaşlarınaBarış ile bir ilişkiye adım atmak üzere olduğunu aktarıyor. Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

        TATLI İNTİKAM 24. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 24'üncü randevusuna çıkanTatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişti: Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür.

        Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır?

        TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.

        Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ