Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 53. son bölümünde neler yaşandı? Kırgın Çiçekler 53. bölüm fragmanı izle!

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 53. yeni bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Eylül, üvey babasını karşısında bulur. İşte Kırgın Çiçekler 53. bölüm detayları...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 53. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 53. randevusuna çıkan Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde olaylar şöyle gelişti: Songül, büyük bir öfkeyle Kader'i hayatından siler. Kızlar da ondan uzak durunca Kader büyük bir suçluluk duygusuyla yapayalnız kalır. Neriman üstü kapalı Nazan'ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride'yi bulunca tedirgin olur. Kemal, Eylül'ün peşine düşer.

        Cemre, Defne'nin evlatlık olduğunu öğrenir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Defne hayatının gerçekleriyle yüzleşir.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 52. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hastaneden çıkan kızlar Meral'in yokluğuyla derin bir üzüntü içindedir.

        Bir yandan arkadaşlarına duydukları özlem diğer yandan Feride'nin yokluğu şartları zorlaştırır. Toprak, Feride'yi depresyondan çıkarmak için büyük bir çaba harcar.

        Banu kirayı ödeyemediği için evinden atılır. Kader annesine para ve kalacak yer bulmak zorundadır.

        Eylül'e ulaşmanın yollarını arayan Kemal hapiste rahat durmaz. Yurtta ipleri eline geçiren Neriman, edindiği yeni bilgilerle şaşkına döner.

        Nazan'ın hayatındaki en büyük sırrı açığa çıkmak üzeredir.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 51. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür.

        Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ