Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Sevince Güzel 15. final bölüm fragmanı izle! Zarife nikah masasında evet diyecek mi?

        Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke gibi genç yıldızları izlediğimiz Hayat Sevince Güzel 15. final bölümüyle bu akşam ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümünde Zarife’nin kendi iç savaşını kim kazanacak dersiniz, aşk mı, intikam mı? Zarife nikah masasında evet mi diyecek, hayır mı? İşte Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        HAYAT SEVİNCE GÜZEL FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Final bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Hayat Sevince Güzel'de olaylar şöyle gelişecek:: Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini, hatta önüne ilk çıkan kızla beraber olacağını söyler. Bakalım karşısına ilk kim çıkacak? Barış bu sözünün arkasında durabilecek mi?

        Savaş’ın Zarife’ye evlilik teklifi Göçer’lerin evine de bomba gibi düşer. Barış’ın da Zarife’ye aşık olduğunu bilen Şefika, acı içinde bu evliliğe engel olmaya çalışır. Zarife ile Savaş’ın evlenmesini istemeyen ve bu nikaha engel olacak o kadar çok insan var ki köyde.. Bakalım Savaş ve Zarife aşkı tüm bu engelleri aşabilecek mi? Peki ya Zarife’nin kendi iç savaşını kim kazanacak dersiniz, aşk mı, intikam mı? Zarife nikah masasında evet mi diyecek, hayır mı?

        HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar. Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur. Zarife bu evlilikten vazgeçene kadar onu bırakmayacaktır. Savaş ilk defa maço yüzünü Zarife’ye gösterir. Zarife de inadından vazgeçmez ve türlü numaralarla kaçmaya çalışır. İkilinin tatlı sert çekişmelerine şahit oluruz. Öte yandan Ömer ve adamları onların peşindedir. Acaba aşkından gözü kör olan Ömer bir delilik yapacak mı? Zarife Savaş’ın elinden kurtulmayı başarabilecek mi? Heyecan dolu yeni bölümün sonunda büyük bir sürpriz sizleri bekliyor!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ