Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Babam ve Ailesi 3. son bölümünde neler yaşandı? Babam ve Ailesi 3. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe, Sercan Badur ve Doğa Zeynep Doğuşlu'nun paylaştığı Babam ve Ailesi 3. yeni bölümüyledün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Mert, Kadir’le konuşup onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmeye Adana’ya gider! İşte Babam ve Ailesi 3. bölüm özeti...

        BABAM VE AİLESİ 3. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 3'üncü randevusuna çıkan Babam ve Ailesi'nde olaylar şöyle gelişti: Babası ile ilgili gerçekleri hastaneden çıktıktan sonra öğrenen Mert, ailesine haber vermeden Adana’ya gider. Niyeti Kadir’le konuşup, onu ailesiyle yaptığı anlaşmadan vazgeçirmektir. Kadir’le görüşmesi Mert’in beklediği gibi gitmez. Kavga edip karakola düşerler. Kadir, Kemal’in Adana’ya gelip onları karakoldan çıkarmasının ardından dayısı Fadıl’dan Nilgün’ün ameliyattan önce kendisine yalan söylediğini, hiçbir zaman Kemal’le evlenmeye niyeti olmadığını öğrenir. Ortaya çıkan sırların ardından Kadir’in annesine, Mert’in babasına sunduğu şartlar Kemal ve Nilgün’ün bir araya gelmesini imkansız hale getirir.

        BABAM VE AİLESİ 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kadir'in teklifi her iki aile tarafından da onur kırıcı bulunsa da, Mert'in gittikçe ağırlaşan durumu karşısında teklifi kabul etmek zorunda kalırlar. Nilgün, ameliyata girecek olan oğlu Kadir için endişelenirken, Suzan'ın hazırladığı intikam planından habersizdir. Oğulları ameliyattayken Suzan'ın planlarını öğrenen Kemal’in tepkisi ise çok sert olacaktır.

        BABAM VE AİLESİ İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, oğlu Mert ve kızı Çiçek’le mutlu bir aile yaşamı olan başarılı bir iş adamıdır. Kemal’in Adana’da İstanbul’daki resmi ailesinin bilmediği başka bir ailesi daha vardır oysa. Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı bu sır oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır.

        Mert, geçirdiği ölümcül kaza yüzünden çok acil böbrek nakline ihtiyacı duyar. Ona böbrek verebilecek tek kişi ise varlığından bile haberdar olmadığı Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Kadir, böbrek naklini kabul eder; ama, iki ailenin hayatını da kökünden değiştirecek bir şartı vardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ