Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yüksek Sosyete 15. son bölümünde neler yaşanacak? Yüksek Sosyete 15. bölüm 2. fragmanı izle!

        Başrollerinde Hazar Ergüçlü (Cansu) ve Engin Öztürk'ün (Kerem) rol aldığı Yüksek Sosyete dizisi 15. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde Kerem ile Cansu arasındak ipler artık iyice gerilmiştir. Kerem bunun üzerineailesine ve Bediha'ya da rest çekmiştir. İşte Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanı ve bölümün ön özeti...

        YÜKSEK SOSYETE 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ