Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 7. son bölümünde neler yaşandı? Bodrum Masalı 7. bölüm fragmanı izle

        başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Bodrum Masalı 7'nci yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Aslı ile Ateş'in yakınlaşmasını istemeyen Alara, yeni bir plan yapıyor! İşte Bodrum Masalı 7. bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        7'nci yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıkan Bodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişti: Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

        Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

        BODRUM MASALI 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cenk ve Uzay’ın girişimi ile plajdaki kafe hayali suya düşen Ateş, Su, Kelebek ve Aslı, hayallerini gerçekleştirmek için Faryalı’dan yardım isterler. Buldukları çözüm oldukça tehlikelidir ancak gençler yine de çabalayacaklar, sonuna kadar deneyeceklerdir şanslarını. Su, Cenk’e dargındır. Kelebek ise onu istemeden kırmıştır ve gönlünü almaya çabalamaktadır. Su, Cenk’in kendisine yalan söylemesi üzerine hayatında yalan istememektedir artık.

        Babasının yalanını annesine itiraf etmesi, Yıldız’ı Evren’in yalanlarını ortaya çıkarmak için harekete geçirir. Yıldız ve Evren’in arasının açılmasını arzu eden Gözde, Yıldız’ın gerçekleri öğrenmesi için harekete geçer. Bu uğurda Gönenç ile yakınlığını da kullanır. Evren hem Yıldız’dan gerçekleri saklamak hem de Gözde’yi kaybetmemek için çabalamaya başlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ