Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam 25. son bölümünde neler yaşandı? Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanı izle

        Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın rol aldığıTatlı İntikam 25. yeni bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Pelin Sinan'a karşı hala boş olmadını gösterecek mi? Sinan ise Pelin'in gönlünü yeniden kazanabilecek mi? İşte Tatlı İntikam 25. bölüm özeti...

        TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Sinan’ın Filiya’yı satmaktan vazgeçip kalması herkesin hayatında bomba etkisi yaratır. Sinan’dan hesap sormak isteyen Pelin, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Sinan, Pelin’in içine gömdüğü ne kadar duygu varsa ortaya çıksın diye zorlar. Sinan’a duyduğu öfkeyle deliye dönen Pelin, güveni bulduğu Barış’a daha büyük adımlarla yaklaşır. Barış ise Sinan’ı hayatlarından çıkarmak için çok büyük bir teklif hazırlar…

        TATLI İNTİKAM24. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Geçtiğimiz hafta takipçileriyle 24'üncü randevusuna çıkanTatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişti: Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür.

        Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır?

        TATLI İNTİKAM 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.

        Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

        TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

        Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin),

        Furkan Andıç (Sinan),

        Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ