Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Hayat Benim 104. son bölümünde neler yaşandı? O Hayat Benim 104. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Oya Başar'ın paylaştığı O Hayat Benim 104. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Efsun kendini dört bir yandan kritik oyunların ortasında bulur. Evliliğini yıkabilecek bir sırla artık yüzleşmek zorundadır. İşte O Hayat Benim 104. bölüm özeti...

        O HAYAT BENİM 104. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 104'üncü randevusuna çıkan O Hayat Benim'de olaylar şöyle gelişti: Bahar, Zühal’in yalanlarını öğrenmiştir ve Efsun’la Sultan’ın bu yalana ortak olduklarından emindir. Bahar şüphesinin peşinden ilerlerken, Ateş de onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Çocuklarına ne olduğunu öğrenmeden ikisi de vazgeçmeyecektir. Fakat Ateş her an Bahar’ın yanında olmak isterken, Kenan’a açtığı savaştaki avantajını kaybetmekten kaçamaz.

        Sırlar ortaya çıkarken, Kenan artık Ateş’e karşı harekete geçecektir. Kenan’ın konaktan biriyle irtibat halinde olduğunun öğrenilmesi, Hülya ile Efsun’u da tehlikeli bir yalanın peşine düşürür. Yaklaşan yüzleşme, büyük bir savaşın da başlangıcı olacaktır. Efsun kendini dört bir yandan kritik oyunların ortasında bulur. Evliliğini yıkabilecek bir sırla artık yüzleşmek zorundadır.

        O HAYAT BEİM 103. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Arda kendisine beş yıldır söylenmekte olan büyük yalanı öğrenince dünyası başına yıkılır. Vicdanı bu gerçeği Bahar’dan saklamaya izin vermez. Efsun için artık kızına, Nuran’ına veda etme vaktidir. Bahar, Figen’le birlikte Sinop’tan oraya kadar gelmiş olan Seyfi’nin tehdidi altındadır. Bu gözü dönmüş adamdan kurtulmak, hayatlarını normale döndürmek hiç kolay değildir.

        Ateş yıllar sonra nihayet Kenan’a sadece metrelerce uzaktadır. Fakat ona ulaşması için Kenan’ın silahlı adamlarını geçmesi gerekmektedir. Ateş her adımını akıllıca hesaplayarak atmak zorundadır. Bu esnada Mehmet Emir’in dönüşü Atahanlar için yepyeni bir dönemin başlangıcı olur. Efsun, Nuran’dan vazgeçmemek için her şeyi göze almaya hazırken, Bahar’ın Zühal’le ilgili gerçeklere bir adım daha yaklaşması, Efsun’u iyice köşeye kıstırır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ