Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 54. son bölümünde neler yaşandı? Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 54. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni bölümde

        Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına gelir. İşte Kırgın Çiçekler 54. bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 54. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 54'üncü randevusuna çıkan Kırgın Çiçekler'de olaylar şöyle gelişti: Defne, gizlice DNA testi yaptırır. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır. Mert, Songül'e aşkını itiraf eder. Durumu öğrenen Güney, Mert'le büyük bir kavgaya tutuşur. Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına gelir.

        Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırılır. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrenir. Defne, Cemre'nin herkese evlatlık olduğunu söyleyeceğini düşünerek korkunç bir plan yapar.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 53. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Songül, büyük bir öfkeyle Kader'i hayatından siler. Kızlar da ondan uzak durunca Kader büyük bir suçluluk duygusuyla yapayalnız kalır. Neriman üstü kapalı Nazan'ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride'yi bulunca tedirgin olur. Kemal, Eylül'ün peşine düşer.

        Cemre, Defne'nin evlatlık olduğunu öğrenir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Defne hayatının gerçekleriyle yüzleşir.

        KIRGIN ÇİÇEKLER'İN OYUNCULARI

        Özgür Çevik

        Toprak

        Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

        İpek Karapınar

        Feride

        Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

        Biran Damla Yılmaz

        Eylül

        16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

        Gökçe Akyıldız

        Songül

        16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

        Hazar Motan

        Cemre

        16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

        Çağla Irmak

        Kader

        16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede

        Aleyna Solaker

        Meral

        16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ