Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 75. son bölümünde neler yaşandı? Paramparça 75. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Erkan Petekkaya(Cihan), Ebru Özkan Saban(Dilara), Barış Falay(Harun) ve Mine Tugay'ın (Asuman) paylaştığı Paramparça 75. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar. İşte Paramparça 75. bölüm özeti...

        PARAMPARÇA 75. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

        Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

        MR sonucun temiz çıkması Cansu'yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.

        PARAMPARÇA 74. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.

        Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.

        Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir.

        PARAMPARÇA 73. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Rahmi Bey’in cesedini teşhis etmek için İstanbul’a dönen Cihan gördüğü karşısında şaşkına döner. Maide, Cihan’ı öldürmek için planladığı tekne patlamasından Cihan’ın sağ kurtulduğunu ama bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiğini öğrenir. Öte yandan, Ozan’ın tuzağına düşen Maide, bu işte Hazal’ın da parmağı olduğunu düşünmektedir.

        Hazal’ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara’nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun’un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara’yı ürkütmeye başlamıştır. Dilara ile Cihan’ın buluşması, Asuman’ın Dilara’nın hayatını karıştırmak için bulunmaz fırsattır.

        Cansu’nun hamileliği herkesi çok sevindirir; ama doktoru durumdan endişelidir. Deniz, doktordan duydukları karşısında sarsılırken Cansu, Cihan’a kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ozan bir plan yapar ve Cansu çok özlediği babasının karşısına çıkar. Deniz’in babası Burhan da Özkan üzerinden başka bir hesap içerisindedir...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ