Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Familya 4. son bölümde neler yaşanacak? Familya 4. bölüm fragmanı

        Başrollerini Uğur Yücel, Sezer Avcı, Erkan Kolça Köstendil, Aybüke Pusat'ın paylaştığıFamilya dizisi 4. sonbölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında olacak.Yeni bölümde Ezgi ile Toprak arasındaki ilişki sertleşirken, bu durumu farkeden Ateş gizli bir karar alır.

        FAMİLYA 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.

        FAMİLYA 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.

        Yaşar Beyoğlu

        Uğur Yücel

        Beyoğlu familyasının babası, 60 yaşında... Sevabında da günahında da dürüstlüğü borç bilir. Köklü bir çınar gibi, ailesi dağılınca yapraklarını dökmüş... Şimdi çocuklarını bir araya getirmek ve onlara baharı yaşatmak için hazır.

        Hava Beyoğlu

        Sezer Avcı

        Evin büyük kızı, 34 yaşında... Namık'ın eşi, Sezer'in annesi. Mistik konulara meraklı, batıl inançlarıyla ünlü. Babası, kocası ve oğlu arasında şefkat örgüsünü ilmek ilmek dokuyacak

        Toprak Beyoğlu

        Erkan Kolçak Köstendil

        Evin büyük oğlu, 30'larında... Bir tribünlerin coşkusundan bir de kalbini delip geçen ilk aşkından vazgeçemiyor. Delikanlılığın kitabını incelikle yazarken, aşkı ve aile kavramını yeniden tanıyacak.

        Su Beyoğlu

        Ailenin üç numarası... Evin tatlı, çılgın, küçük kızı. Instagram'ın like bekçisi, Twitter'ın şahsına münhasır profili... Çevresini saran olaylarla, kendi kişiliğini tanımaya başlayacak.

        Ateş Beyoğlu

        Murat Ceylan

        Evin en küçüğü, 25 yaşında... Londra'da büyüdü ve başarılı bir fotoğrafçı oldu. Kendine güveni tam, insanlara güveni ise sıfır. Güneşdağı'nda kalbine hiç beklenmedik bir darbe alacak

        Hare Bilgiç

        Cansu Tosun

        Antalya'da doğdu, 25 yaşında... Babasını erken yaşta kaybetti, annesi ve kardeşiyle hayatın labirentine daldı. Yaşar Beyoğlu ile tanışması tüm hayatını değiştirecek

        Casim Yeltekli

        Güven Kıraç

        Güneşdağı belediyesinin başkanı, 59 yaşında... Yaşar Beyoğlu'nun eski kan kardeşi, yeni can düşmanı. Paraya, intikama ve köpüklü kahvenin gücüne inanıyor. Beyoğlu familyasıyla derin bir hesaplaşma yaşayacak

        Namık Boz

        Hava'nın eşi, Yaşar'ın damadı, 38 yaşında... Zabıta... Rüzgarı daima kendi yönüne estirmeyi seviyor. Karısı Hava'ya ve oğlu Sezer'e yürekten bağlı. Güneşdağı'nda kendisini renkli bir maceranın içinde bulacak.

        Ezgi Alagöz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ