Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 25. son bölümünde neler yaşandı? Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler'in paylaştığı Hayat Şarkısı 25. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Mehmet Bebek'i kaçıran Hülya'yı nasıl bir tehlike bekliyor? Kerim'in annesi tüm gerçeği öğrenecek mi? İşte Hayat Şarkısı 25. bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 25. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 25. randevusuna çıkan Hayat Şarkısı'nda olaylar şöyle gelişti: Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır.

        Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

        HAYAT ŞARKISI 24. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır. Öncelikle Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamak için hukuk yoluyla DNA testi talep eder.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ