Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanı izle! Eylül üvey babasıyla karşı karşıya

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler'in 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanack? İşte Kırgın Çiçekler 55. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler 55. yeni bölümüyle 17 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara gelecek.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 54. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Defne, gizlice DNA testi yaptırır. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır. Mert, Songül'e aşkını itiraf eder. Durumu öğrenen Güney, Mert'le büyük bir kavgaya tutuşur. Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına gelir.

        Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırılır. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrenir. Defne, Cemre'nin herkese evlatlık olduğunu söyleyeceğini düşünerek korkunç bir plan yapar.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 53. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Songül, büyük bir öfkeyle Kader'i hayatından siler. Kızlar da ondan uzak durunca Kader büyük bir suçluluk duygusuyla yapayalnız kalır. Neriman üstü kapalı Nazan'ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride'yi bulunca tedirgin olur. Kemal, Eylül'ün peşine düşer.

        Cemre, Defne'nin evlatlık olduğunu öğrenir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Defne hayatının gerçekleriyle yüzleşir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ