Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kördüğüm son bölüm ile ekranlara geldi! İşte Kördüğüm 31. bölüm fragmanı

        Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'in paylaştığı Kördüğüm'de serüven tüm hızıyla devam ediyor. İşte Kördüğüm 31. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

        KÖRDÜĞÜM 31. BÖLÜM FRAGMANI

        SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Avukat Nihan bulduğu delillerle, Ali Nejat’ı hapishaneden çıkartır ancak bu durum Murat’ın hiç hoşuna gitmez. Enver Bey ise Ali Nejat’ın cezaevine girmesinin altında birinin parmağı olduğundan emindir… Avukat Nihan da işin peşini bırakmaz; Naz’ın öldürülmeden önce son görüştüğü kişinin Süreyya Hanım olduğunu öğrenir. Süreyya Hanım’ın gerçek kimliği ise, herkes için sürprizdir. Enver Bey’in güvenini kazanan Melisa’nın yalan söylediğini anlayan Murat, Melisa’nın peşine düşer. Öte yandan Neslihan da Murat’ın tacizlerinden iyice bunalmıştır. Olayın iç yüzünü bilmeyen Umut, Neslihan’dan şüphelenir. Aylar sonra evine dönen Gökçe, kendi bebeğine annesi Cahide Hanım’ın baktığını görünce neye uğradığını şaşırır. Gökçe bu bebeği sahiplenene kadar pes etmeye niyeti olmayan Genco, istemeden büyük bir açık verir.

        KÖRDÜĞÜM'ÜN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Naz’ın ölümünün bir numaralı şüphelisi durumuna gelen Ali Nejat, Kaan’ı Feyza’ya emanet eder. Murat, Tarık Bey’in konuşamıyor olmasından cesaretlenerek psikolojik işkencenin dozunu artırır. Kaan’ın Ali Nejat için tuttuğu avukat Nihan ise, Murat’ın tüm planlarını altüst eder. Enver Bey’in yanında çalışmak isteyen ısrarcı genç kızın adı Melisa’dır. Ancak Melisa gerçek kimliğini gizler. Melisa, Enver Bey’in gayrimeşru kızıdır. Öte yandan Murat, Neslihan’a Umut’un Eylül ile birlikte olduğunu söyler. Neslihan’ın gördüğü manzara Murat’ı haklı çıkarır… Naz’ın öldürüldüğünü öğrenen Süreyya Hanım şoktadır. Eğer geçmişe ait sırrını birine daha söylerse kendisinin de öldürüleceğinden emindir. Genco ise Naz bebekle baş başa kalmıştır. Tek çaresi, bebeği de alıp Cahide Hanım’ın kapısını çalmaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ