Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm özeti haberimizde

        Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Bodrum Masalı 8'inci yeni bölümüye dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Yıldız ile Faryalı, geçmişin şimdiye yansıttıkları hakkında derin bir konuşma gerçekleştiriyor. İşte Bodrum Masalı 8. bölüm özetive9. bölüm fragmanı...

        BODRUM MASALI 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Bodrum Masalı son bölümünün ardından yeni bölümüyle merak ettirdi. Cahit, Ateş'e olan öfkesiyle Yıldız Oteli yıktırıyor mu?Alara, Ateş'i kurtarmak için onun hayatından çıkacak mı? İşte Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanı...

        BODRUM MASALI 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 8'inci randevusuna çıkanBodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişti: Yıldız ile Faryalı'nın geçmişini öğrenen Ateş, bu gerçeği kaldıramıyor! Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

        Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.

        BODRUM MASALI 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Plajın açılış partisinde Yıldız, Evren’den boşanma kararını Faryalı’ya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebek’in alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Su’nun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateş’in yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslı’nın arasını yapmaya karar verir.

        Bu arada Yıldız’ın bakımını üstlendiği İpek’in hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzay’la beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzay’ın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözde’nin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ