Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 412. son bölümde neler yaşandı! 413. bölüm fragmanı

        Kanal D ekranlarında uzun süredir yerini koruyan, final yaptıktan sonra tekrar başlatılan Arka Sokaklar, 412. bölüm ile ekranlara geldi. İşte Arka Sokaklar son bölüm özeti ve 413. yeni bölüm fragmanı...

        ARKA SOKAKLAR 413. BÖLÜM FRAGMANI

        21 Ekim Cuma günü 413. bölümüyle ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar, Albay'ın kurduğu Ali tuzağını ele alacak.

        ARKA SOKAKLARSON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Rıza Soylu ve ailesi, Albay Yüksel tarafından tehdit edilmiş ve çok ciddi tehlikededir. Bu sırada, eş zamanlı olarak uyuşturucu bağımlısı Gamze’nin yüksek dozdan ölümü sonrasında Oktay nezarete alınır. Bu sırada, güvenlik kamerası kayıtlarından Tunç’un da o eve gelişi görülmüş Mesut’a bilgisi verilmiştir. Mesut, çıldırmış durumda Tunç’u bulmaya çalışır.

        Rıza, tehdit durumunu Arif’e haber verir. Rızaların evi koruma altına alınır. Rıza, Ali’yi alıp çıkar. Durumu Ali’ye anlatır, eve gidip Pınar ve Ayla’ya konu ile ilgili bilgi verip korkmamalarını sağlamak isterler. Necla ve Kerim evde eşyaları toparlarken eve bir büfenin çırağı gelir. "Siparişiniz" diye Necla’nın eline tutuşturup gider. Kadın, biz sipariş falan vermedik demeye çalışsa da, çırak adres doğru ödemesi yapıldı deyip basıp gider. Kerim’in sevdiği tost çeşitlerinden biridir. Kerim paketi açar, tostu saran kağıdın iç kısmında bir not görür. “ Aslan oğlum” diye başlayan bir nottur. Oğlunu buluşma yerine çağırır. Kerim annesine çaktırmadan babasıyla buluşmaya gider.

        Kerim, ekip tarafından takiptedir. Buluşma yeri Kerim’in babaannesinin mezarıdır. Kerim gidip, babasıyla görüşeceği sırada ekip baskın verir. Çıkan çatışmada Albay oğlu Kerim’i alıp kaçırmayı başarır, Cevdet yakalanır. Albay oğlu Kerim’i de bindirdiği aracıyla kaçarken araçla birlikte uçurumdan aşağıya yuvarlanır. Kerim baygındır, Albay Yüksel ekibin elinden kaçmayı başarır. Kerim’e öldü süsü verilir. Ve Albay son silahını kullanıp Rıza’dan intikam almak için ailesini yok etme planını hayata geçirir. Ayla, Pınar ve çocuklar tehlikenin tam ortasındadır.

        SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hakan mahkemeye çıkarılır ve tutuklanmasına karar verilir. Hakan’ın annesi Nesrin kendinden geçer. Aylin hem Nesrin’e destek olmaya çalışır hem de sevdiği adam gerçekten terör örgütü üyesi olabilir mi diye düşünür. Hakan, cezaevine henüz giriş yapmış bir tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez. Ekip arkadaşlarından şüphe etmezler. Ancak, Rıza baba ve Arif Müdürün olaya fazla sert bakışı herkesin aklına bir "Acaba mı?" ihtimalini getirir.

        Tekin’in okulda gösterisi vardır. Gösteride de kanto söyleyecek, kadın kılığına girecektir. Bu konuda Nazike’den yardım ister. Kostümlü genel provaya Nazike, Zeliha ve Metin’de gider. Bu sırada prova olduğunu duyan Suat Hüsnü’yü arayıp durumdan habersiz bir şekilde Tekin’e gidip hem sürpriz yapmak hem de oğullarını sahnede izlemek için okula giderler. Hüsnü hiçbir şeyden habersiz olarak Tekin’i sahnede kadın kılığında görünce olanlar olur…

        Tunç’un Ebru ile ilişkisi devam etmekte, gittikçe baba oğul ilişkileri de yıpranmaktadır. Ebru eski sevgilisi Oktay’ın evinde Tunç ile birlikte takılmakta ve yavaş yavaş uyuşturucuya alıştırmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ