Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 5. bölümünde Yusuf ve Sarp kazandı! Peki İçerde 5. bölümünde neler yaşandı?

        Temposu ve heyecan dozu bir an olsun düşmeyen “İçerde”, dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle takipçilerini yine ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümünde, Yusuf Müdür’ün Celal’in büyük sevkiyatına düzenleyeceği dev baskın sahnesi ve bununla birlikte oyun içerisinde oynanan oyun, izleyicilerde şok etkisi yarattı. İşte İçerde 5. bölüm tamamı ve bölüm özeti...

        İÇERDE 5. BÖLÜMÜNDE NELERYAŞANDI?

        100 figüran ve 80'e yakın aracın kullanıldığı film tadındaki operasyon sahnesinin damga vuracağı dizide olaylar şöyle gelişti: Melek’in Sarp’la ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal’le paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Operasyondaki başarısızlık karşısında izleyiciler Yusuf için her ne kadar üzülse de, asıl gülen Yusuf müdür olacaktır. Çünkü oyuna geldiklerinin farkına varan Sarp-Yusuf ikilisi, o andan itibaren oyun içerisinde oyun oynamayı seçmiştir.

        Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık’la büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un lokantasında Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken oyun kuran Melek, Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

        İÇERDE 5. BÖLÜMÜNÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        İÇERDE 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir sabah rahatsızlanır ve bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp, ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirilmiştir. İyileşir iyileşmez yeni görevine başlar.

        Mert’in Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark eden Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlenir. Bu konuda Mert’i cezalandırmaya karar verir. Melek’e aşık olan Davut, Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri ona karşı dolmaktadır. Melek’e bu konuda bir hamle yapmaya karar verir. Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetmektedir. Bunu sezen Yusuf Müdür’ün bir planı vardır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ