Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Babam ve Ailesi 5. son bölümünde neler yaşandı? Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanı

        Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe, Sercan Badur ve Doğa Zeynep Doğuşlu'nun paylaştığı Babam ve Ailesi 5. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Kemal’in evlenme teklifini kabul eden Nilgün İstanbul’a geldi! İşte Babam ve Ailesi 5. bölüm özeti ve 6. bölüm fragmanı.

        BABAM VE AİLESİ 6. BÖLÜM FRAGMANI

        BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 5'inci randevusuna çıkan Babam ve Ailesi'nde olaylar şöyle gelişti: Nilgün, Kemal’in evlilik teklifini kabul eder. Kemal, Nilgün ve çocuklarını alıp İstanbul’a döner. Hasret’i kaçırtanın dayısı Fadıl olduğunu öğrenen Kadir, Fadıl’ın kendileri ile birlikte İstanbul’a gelmesine izin vermez.

        Suzan’ın, ameliyat sırasında oğlunu öldürtmeye çalıştığını öğrenen Nilgün, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bunu kendisinden saklayan Kemal’le kavga eder. Sinirleri alt üst olan Suzan, Kemal’in evlenecek olmasının suçunu Mert’e yükler. Bu suçlamanın yükünü kaldıramayan Mert, Kadir’le buluşarak bu işi kökten çözmeye karar verir!

        BABAM VE AİLESİ 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Suzan, evden ayrılır ve çocuklarıyla birlikte geçici olarak kayınvalidesi Macide’nin evine taşınır. Kadir, ilişkiyi bitirenin babası değil, annesi olduğunu öğrendikten sonra derin bir hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kemal, Suzan’ın öne sürdüğü ağır şartların hepsini kabul ederek ondan boşanır.

        Kadir, Hasret’in çabalarıyla annesini affeder ve eve döner. Annesinin gözü önünde Kemal’i arayıp anlaşmadan vazgeçtiğini, istemediği takdirde annesiyle evlenmek zorunda olmadığını söyler ona. Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst eder. Nilgün, kızını kurtarılmasının ardından Kemal’in yaptığı evlilik teklifini kabul edecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ