Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter 13. son bölümünde neler yaşandı? Gülümse Yeter 13. bölüm fragmanı izle

        Salı akşamlarının komedi durağı Gülümse Yeter 13. bölümü ile dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Sarp’ın kendine kalan parayla Özdemirlerin eski evini alması sonrası iki aile yeni yuvalarına taşındı. Ancak Hasan Efendi, Özdemirlerin evine gitmeyi reddedip kendi evinde kalmaya devam ediyor. İşte Gülümse Yeter 13. bölüm bölüm özeti...

        GÜLÜMSE YETER 13. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        13'üncü bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Gülümse Yeter'de olaylar şöyle gelişti: Kendisine kalan tüm parayla Özdemir'lerin eski evini alan Sarp, böylece hem Yasemin’e hem ailesine sürpriz yapmak ister. Yeni ev haberi Hasan Efendi'yi küstürse de ailedeki diğer herkesi çok sevindirir. Ayten ve Ahmet çifti yeni ve büyük eve taşındıkları için, Lütfü ve Nermin de eski evlerine geri döndükleri için çok mutlu olurlar.

        Civanlar bir yandan bu alışmadıkları dünyaya uyum sağlamaya çalışırken bir yandan da evi çekip çevirme telaşına düşerler. Kendi evini bırakıp Özdemir'lerin evine gitmeyen Hasan Efendi, yalnız kaldığı için dertlense de Tevfik’in ve komşusu Neriman Hanım'ın baskınlarından rahat bir nefes alamaz. Sevgisinin gerçek olduğuna Gül'ü ikna etmeye çalışan Kemal ise farkında olmadan Seçil’in kurduğu tuzağa düşecektir..

        GÜLÜMSE YETER 12. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Artık sevgili olan Yasemin ve Sarp, şimdilik ilişkilerini ailelerinden gizleme kararı alırlar. Aynı evde yaşarken birbirlerinden uzak durmaya ve açık vermemeye çalışan çift, kendilerini komik durumların içinde bulurlar. Mirası alabilmesi için Sarp’ın evlenmesi gerektiğini duyan ev halkı, Sarp’ı evlendirebilmek için birbirleriyle yarışırlar.

        Seçil’in son hamlesiyle paniğe kapılan Gül, sınav stresini Kemal’in yardımlarıyla aşar. Şoförlük kariyerini trafik kazasıyla bitiren, sonunda da dayak yiyen Lütfü’yü Hasan Efendi'nin evde oturtmaya niyeti yoktur. Onun için yine arabalarla ilgili bir kariyer planlaması yapmıştır bile. Hasan Efendi ve Tevfik’in iddiası hastanede biterken yapılan bir yanlışlık sonucu Hasan Efendi’yi hastalık korkusu sarar. Yasemin’i elde etmek için her yolu deneyen Cem, Lütfü’den aldığı tüyolarla Özdemir'lerin eski evini satın almaya karar verir. Sarp da mirası almasıyla birlikte eski eve talip olunca, Cem’le arasında büyük mücadele başlar...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ