Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel dizisinin konusu ve 1. bölüm fragmanı yayınlandı

        Başrollerinde Kıvanç tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer alacağı Cesur ve Güzel dizisi için geri sayım başladı. İlk bölüm fragmanı yayınlanan dizide, Kıvanç Tatlıtuğ Cesur, Tuba Büyüküstün ise Sühan karakterine hayat verecek. İşte Cesur ve Güzel dizisinin 1. bölüm fragmanı ve genel konusu...

        CESUR VE GÜZEL DİZİSİNİN GENEL KONUSU

        Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

        CESUR VE GÜZEL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Oyuncu kadrosu ve yüksek bütçeli yapımıyla ilgileri üzerine toplayan Cesur ve Güzel dizisi Kasım ayında başlayacak.

        Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'in ilk bölüm tanıtımı Star TV Ana Haber Bülteni'nde izleyiciyle buluştu.

        Cesur ve Güzel'de; Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur, Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterlerini canlandırıyor. Dizinin büyük beğeni toplayan ilk tanıtımı Cesur ve Sühan'ın beklenmedik bir kaza sonucu tanışmalarını konu alıyor.

        Senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği 'Cesur ve Güzel' Kasım’da Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

        OYUNCU KADROSU AÇIKLANMADI

        Dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ başrol olarak yer alırken, diğer oyuncular ile ilgili detaylı bir bilgi verilmedi. Kasım ayında başlayacak dizinin oyuncu kadrosunun önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ