Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 6. bölüm izle! İçerde 6. son bölümde neler yaşandı?

        SHOW TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran "İçerde", 6. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde çocuk yaşında ailesinde koparılarak dilendirilen Mert’in, çocukken kendisini kaçıran Coşkun'un hayatta olup olmadığını öğrenmek için harekete geçecek. İşte İçerde 6. bölüm özeti...

        İÇERDE 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Kardeş olduklarından habersiz düşmana dönüşen Sarp ve Mert'in heyecan dolu hikayesi, pazartesi akşamları milyonları SHOW TV ekranında buluşturmaya devam ediyor. Bu haftaki bölümde, Mert en zorlu sınavını vermek zorunda kalacak. Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür, yeni bölümde ekibini zorlu bir sınava tabi tutacak.

        İÇERDE 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Çocuk yaşında ailesinde koparılarak dilendirilen Mert’in, çocukken kendisini kaçıran Coşkun'un hayatta olup olmadığını öğrenmek için harekete geçecek. Celal’in lojistik firmasını Melek’in üzerine devredecek olması ise Yeşim’in hiç hoşuna gitmemiştir. Yeşim, Melek ve Sarp’ın yakınlaşmasını koz olarak kullanmaya karar verecek.

        İÇERDE 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Melek’in Sarp’la ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal’le paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Operasyondaki başarısızlık karşısında izleyiciler Yusuf için her ne kadar üzülse de, asıl gülen Yusuf müdür olacaktır. Çünkü oyuna geldiklerinin farkına varan Sarp-Yusuf ikilisi, o andan itibaren oyun içerisinde oyun oynamayı seçmiştir.

        Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık’la büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un lokantasında Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken oyun kuran Melek, Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ