Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Rüzgarın Kalbi 9. son bölümünde neler yaşandı? Rüzgarın Kalbi 9. final bölüm fragmanı izle

        Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın ve Ahmet Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle dün akşam ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünde Rüzgar bulduğu bir ipucunu değerlendirerek Kutay’ı bir tuzağın içine çekmeye çalışıp, işlenen suçlarla ilişkisini ispatlamaya çalışacaktır. İşte Rüzgarın Kalbi 9. final bölüm özeti...

        RÜZGARIN KALBİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Rüzgar ve Zeynep birlikte hareket ederek İtalyan iş adamları ile iyi bir anlaşma yapmışlardır. Rüzgar artık Meltem’i ve onun acısını hatırlatacak anılardan kurtulmaya kendini tamamen Zeynep’e adamaya karar vermiştir. Meltem’den kalan eşyalardan kurtulmaya karar verir fakat hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

        Diğer yandan Kutay‘da kendisini yakalamaya adım adım yaklaşan Rüzgar’ı engellemeye çalışır, ancak Rüzgar bulduğu bir ipucunu değerlendirerek Kutay’ı bir tuzağın içine çekmeye çalışıp, işlenen suçlarla ilişkisini ispatlamaya çalışacaktır. Geçirdiği kaza sonrası hızla iyileşen Muammer, Jale’nin kendisiyle ilgilenmesinden hoşnuttur. Öte yandan Kemal Ayla’nın kalbini yeniden kazanmak için çabalamayı sürdürmektedir.

        RÜZGARIN KALBİ 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Zeynep kalbini taşıdığı Meltem’in mezarı başında Rüzgar’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamadan ikinci bir haberle sarsılır: Dedesi ciddi bir trafik kazası geçirmiştir. Uçarcasına Foça”ya geri dönerler. Muammer ameliyata alınmıştır ve tüm aile kenetlenmiştir. Rüzgar ile Zeynep arasında bir ilişkinin başladığını insanların öğrenmesi, her şeyin üzerine tuz biber ekler. Ayla bu süreçte Zeynep’e yardım etmek isterken, Kemal’in özel hayatı ile ilgili öğreneceği gerçeklerden sonra bu sefer de kendisinin yardıma ihtiyacı olur. Bu arada Kutay durmak bilmez. Onunla mücadele eden Rüzgar İzmir’de yaşayan zengin bir kız arkadaşından yardım alır. Bu yardım acaba bir şeyleri çözmeye mi yarayacak yoksa Zeynep’le olan ilişkisi başta olmak üzere işleri daha da karıştıracak mıdır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ