Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 3. son bölümünde neler yaşandı? Ömer intikam peşinde

        SHOW TV ekranlarının iddialı yeni dizisi Cesur Yürek 3. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde eniştesi Ali’yi vuranların peşine düşen Ömer, intikam için Tatar Ahmet’in karşısına çıkacak. İşte Cesur Yürek 3. bölüm özeti...

        CESUR YÜREK 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Sürükleyici hikayesinin yanı sıra Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’lü iddialı kadrosuyla milyonları SHOW TV ekranında buluşturan “Cesur Yürek”te bu hafta heyecan dozu ikiye katlandı. Üçüncü bölümünü izledimiz dizide, eniştesi Ali'yi vuranların peşine düşen Ömer, intikam için Tatar Ahmet'in karşısına çıkar. Ömer, tetikçileri bulup İskender'i cezalandırmak isterken İskender de boş durmaz.

        İskender’le karşı karşıya gelen Ömer'i bekleyen sürpriz ne? Silah sevkiyatının başarısız olması ardından masa karışır. Harbi zararına karşın ortalığı kan gölüne çevirmekle tehdit edince, Tatar Ahmet silahları tedarik etmek için harekete geçer. Enver, silah kaçakçısı Varol Kalaycı'yı ele geçirir ve tüm dengeleri değiştirecek hamleyi yapar. Berrin, Ömer'i tehlikelere karşı uyarsa da onu düştüğü zor durumdan kurtarması kolay olmayacaktır...

        CESUR YÜREK 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Enver tarafından alınan Ömer Korkmaz kendisine yapılan teklifi düşünürken, Tatar Ahmet Ömer’e ortaklık teklif eder. Ömer bir yandan eniştesi Ali’yi cezaevinden çıkarmaya uğraşırken bir yandan da Enver ve Tatar’ın kurdukları planın arka yüzünü öğrenmeye çalışır. Tekne kaptanlarının kaçağa çıkmasını istemeyen Ömer ile İskender arasında ipler iyice gerilir.

        Ömer İskender’in silah sevkiyatına engel olabilecek mi? Berrin Ömer’in Tatar Ahmet ile görüşmesine tanıklık edince Ömer’e tepkisi ne olacak? Tüm bunlarla baş etmeye çalışan Ömer, ailesi ve sevdikleri için girdiği yolda ağır bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ