Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yüksek Sosyete 18. son bölümünde neler yaşandı? Yüksek Sosyete 18. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Engin Öztürk (Kerem) ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete 18. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır. İşte Yüksek Sosyete 18. bölüm özeti...

        YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar.

        İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

        YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu...

        Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ