Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bana Sevmeyi Anlat 9. son bölümünde neler yaşandı? Bana Sevmeyi Anlat 9. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Eylül ile Burak arasındaki tatlı sert ilişkide küçük adımlar atılmaktadır. İşte Bana Sevmeyi Anlat 9. bölüm özeti...

        BANA SEVMEYİ ANLAT 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Alper’in gönlü Leyla’yı kulübe evinde yalnız bırakmaya razı gelmemiştir. Attığı bu adıma rağmen Leyla’ya olan kızgınlığı dinmediği için kulübe evinde ikili arasında gerilim devam eder. Haşmet ise Leyla’yı kulübeden kurtarmak için harekete geçmiştir. Eylül ile Burak arasındaki tatlı sert ilişkide küçük adımlar atılmaktadır. Alper, abisini dolandıran adamı bulmaya ant içse de Onur kendisine çıkış yolu bulur. Kapüşonlu adam teslim oldu haberi Alper’i şaşkına çevirir. Haşmet, Leyla’yı kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Leyla’yı üzme pahasına da olsa adım atar. Bu oyundaki baş figüran ise Onur olacaktır. Alper farkında olmadan Leyla’nın hayatını zora sokmuştur.

        BANA SEVMEYİ ANLAT 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ