Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 7. son bölümünde neler yaşanacak? Mert ve Sarp'ın kavgası nefes kesecek!

        Sarp ve Mert’in nefes kesecek kavga sahnesiyle milyonları yine ekrana kilitleyecek olan “İçerde”de, Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber başına dert açacak. Haberden endişelenen Celal’in bunu yapanı bulması için Mert’i görevlendirmesiyle işler karışacak. İşte İçerde 7. bölüm fragmanından tüyolar...

        İÇERDE 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Sürükleyici senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosuyla pazartesi akşamlarının yeni fenomeni olan “İçerde”ye bu hafta, Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert'in (Aras Bulut İynemli) kavga sahnesi damga vuracak. Kardeş olduklarından habersiz ikilinin yumruk yumruğa bir kavgaya tutuşacağı dizinin 7’nci bölümünün konusuna gelince:

        Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp, telefonundaki “Aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış, kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır...

        İÇERDE 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mert en zorlu sınavını vermek zorunda kalacak. Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür, yeni bölümde ekibini zorlu bir sınava tabi tutacak.

        Çocuk yaşında ailesinde koparılarak dilendirilen Mert’in, çocukken kendisini kaçıran Coşkun'un hayatta olup olmadığını öğrenmek için harekete geçecek. Celal’in lojistik firmasını Melek’in üzerine devredecek olması ise Yeşim’in hiç hoşuna gitmemiştir. Yeşim, Melek ve Sarp’ın yakınlaşmasını koz olarak kullanmaya karar verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ