Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Babam ve Ailesi 7. son bölümünde neler yaşanacak? Nilgün, Adana'ya dönmeye karar veriyor!

        Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe, Sercan Badur ve Doğa Zeynep Doğuşlu'nun paylaştığı Babam ve Ailesi 7. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Kadir’in nikah öncesi evlilik sözleşmesi üzerinden Kemal’le yaptığı büyük tartışma Nilgün için bardağı taşıran son damla olur. İşte Babam ve Ailesi 7. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        BABAM VE AİLESİ 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 7. randevusuna çıkacak olan Babam ve Ailesi'nde olaylar şöyle gelişecek: Kadir’in nikah öncesi evlilik sözleşmesi üzerinden Kemal’le yaptığı büyük tartışma Nilgün için bardağı taşıran son damla olur. İstanbul’da huzurlu bir aile kuramayacağına inanan Nilgün nikahı terk edip Adana’ya dönme kararı alır.

        Kemal evlilik sözleşmesi konusunda Fadıl’ı suçlar ve onu kovar. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan Kadir, babasından özür dileyerek onunla ortak bir plan yapar. Çocuklarıyla beraber hareket eden Kemal, ertesi gün Nilgün’ü kaçırıp sürpriz bir şekilde evlenir onunla. Aileden kovulan Fadıl son çare olarak Suzan’la işbirliği içine girip onun Nilgün’e karşı hazırladığı hain planların maşası haline gelir.

        BABAM VE AİLESİ 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal her iki ailesini de bir masanın etrafında toplayarak aralarındaki çekişmelere son vermelerini ister. Nilgün’le evlilik kararının arkasında durur. Suzan görünürde bu evliliğe itirazı yokmuş gibi davranır ancak Nilgün ve ailesine rahat vermeyeceği bellidir. Bu evliliğe engel olamayacağını anlayan Macide Kemal’den habersiz Nilgün’e evlilik sözleşmesi imzalatır. Bu evlilik sözleşmesinden Fadıl sayesinde haberdar olan Kadir'in tavrı ne olacaktır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ