Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 57. son bölümünde neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler 57 bölüm fragmanı izle!

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 57'nci yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır. İşte Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 57. randevusuna çıkacak olan Kırgın Çiçekler'de olaylar şöyle gelişecek: Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için çırpınmaktadır. Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Sadullah kendini affettirmek için Songül'ün etrafında dolanırken Kemal ile tanışır. Kemal, Nazan korkusuyla can derdindedir.

        Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 56. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Eylül arabanın içinde sıkışıp kalır. Kemal, Defne'nin yerini söylemez. Nazan ve Defne kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışmaktadır. Polis peşlerine takılınca şok olurlar. Nazan, Kemal'i tehdit eder.

        Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ