Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Poyraz Karayel 66. son bölümünde neler yaşandı? Poyraz, Bahri'ye nasıl bir açıklama yapacak?

        Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel, 66. yeni bölümü ile dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Zülfikar ve Taş Kafa sözde Meltem'i kaçırma planları yapıyor. Bahri, Poyraz'ın Ayşegül'ün evinde yaşayacağını öğrenince ortalık karışıyor! İşte Poyraz Karayel 66. bölüm özeti...

        POYRAZ KARAYEL 66. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 66. randevusuna çıkan Poyraz Karayel'de olaylar şöyle gelişti: Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir.

        Zülfikar hastaneye kaldırılan Meltem’in sağlığıyla ilgili endişelidir. Meltem’i oradan kaçırmaya karar verir. Taşkafa ile bir kaçırma planı yapmaya başlarlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.

        Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarsacaktır.

        POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

        Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ