Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 4. bölümünde neler yaşandı?

        SHOW TV'nin bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri konu edinen sevilen dizisi Cesur Yürek, 4. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Ömer’le Tatar Ahmet arasında bir satranç oynanacak. Tatar, oğlu İskender’i Ömer’in elinden kurtarmak için her yolu deneyecek. İşteCesur Yürek 4. bölüm özeti...

        CESUR YÜREK 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Ömer, Ali’yi vuranların peşine düşerek intikam almak ister. İntikam almak isteyen Ömer, Tatar’ın karşısına dikilir. Ömer daha sonra tetikçileri bulup İskender’e ağır fatura ödettirmek ister. Ancak İskender’de boş durmamıştır. İntikam peşindeki Ömer’i bekleyen sürpriz ne?

        Diğer yandan Berrin, Ömer’i bu tehlikeli yolda uyarsa da düştüğü zor durumdan kurtarmaya çalışmak için nasıl hamle yapacak.

        CESUR YÜREK 3. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

        Eniştesi Ali'yi vuranların peşine düşen Ömer, intikam için Tatar Ahmet'in karşısına çıkar. Ömer, tetikçileri bulup İskender'i cezalandırmak isterken İskender de boş durmaz.

        İskender’le karşı karşıya gelen Ömer'i bekleyen sürpriz ne? Silah sevkiyatının başarısız olması ardından masa karışır. Harbi zararına karşın ortalığı kan gölüne çevirmekle tehdit edince, Tatar Ahmet silahları tedarik etmek için harekete geçer. Enver, silah kaçakçısı Varol Kalaycı'yı ele geçirir ve tüm dengeleri değiştirecek hamleyi yapar. Berrin, Ömer'i tehlikelere karşı uyarsa da onu düştüğü zor durumdan kurtarması kolay olmayacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ