Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yüksek Sosyete 19. bölümde neler oldu?

        Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı "Yüksek Sosyete", 19. bölümü ile dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır.. İşte Yüksek Sosyete 19. bölüm özeti...

        YÜKSEK SOSYETE 19. SON BÖLÜMDE NELERYAŞANDI?

        Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır.

        Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

        YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır.

        Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ