Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 415. son bölümünde neler yaşandı? Arka Sokaklar 415. bölüm fragmanı

        Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 415. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Mesut, oğlu Tunç'u uyuşturucu ile girdiği kötü yoldan çekip kurtarabilecek mi? Tekin, yanlış tercihler yapıp bir gaspçı mı olacak? İşte Arka Sokaklar 415. bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 415. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç’u uyuşturucudan kurtarmak için savaş verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.

        Sami Kara, doğma büyüme İstanbul’ludur ve çocukluğundan beri uyuşturucu işlerinin içindedir. Eşi Yonca ve kızı Cananla birlikte villasında akşam yemeğindeyken adamlarından Nazif gelip, Sami’yi dolandıran şirketin müdürü Kürşat’ın yerinin bulunduğu bilgisini verir. Kürşat aynı zamanda polisinde gözetimindedir. Sami Kara operasyonunda Kürşat’tan alınacak bilgiler fazlasıyla önemlidir.

        Hakan, Aylin’i uygun zamanını yakalayıp evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ama, ekipteki durum bu kadar tatsızken bu konuyu ertelemeye kadar verir. Nesrin, heyecanından ve mutluluğundan sürekli oğlunu sıkıştırmaktadır. Hakan derdini Selin ile paylaşır. Selin’de Hüsnü baş komiserlerine bahseder. Hüsnü ne olursa olsun hayatının devam ettiğini ve kimsenin boşa kaybedecek zamanı olmadığı konusunda Hakan’a destek verir.

        ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Tunç ve Ebru baygın halde Koray’ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunç'ların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray şüpheli tek isimdir. Rıza baba sinyal takibini başlatır. Ebru’nun kaçırıldığı ailesine de haber verilir. Annesi Ayten, üvey babası İhsan perişan halde kızlarından gelecek iyi haberi beklerler.

        Koray, Mesut’a ulaşır. Tunç ve Ebru karşılığında istediği bellidir. Mekanından kaldırdıkları malın tamamını geri istemektedir. Ebru ve Tunç kıpırdayamayacak şekilde bağlıdır. Koray’ın adamları tarafından yüksek dozda eroine mahkum kalırlar. Mesut, hayattaki tek varlığı oğlunu kurtarmak için çırpınmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ