Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı izle! Ömer ve Defne aşkı körükleniyor mu?

        Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 59. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Aşk ve eğlence dolu bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kiralık Aşk'ın 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KİRALIK AŞK 60. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Kiralık Aşk 60. yeni bölümüyle 11 Kasım Cuma günü izleyicisinin karşısına çıkacak.

        KİRALIK AŞK 59. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Defne kartlarını açtı... Artık doğru yerde ve uçurumdan atladı. Defne’yle Ömer bulutların üzerinde. Havada aşk kokusu var! Defne Ömer’e isteklerini söyledi. İkili arasında artık bir engel yok. Bir yanda Defne’nin istekleri, diğer yanda Ömer’in vetoları. Ama aşk her şeye rağmen kanatlanıyor.

        Ömer, Pamir ve Defne üçgeninde ise yine durumlar yine kritik. Bu oyun çok uzadı ve hala bir kazananı yok. Dinmeyen fırtınalı denizde savrulan kim olacak?

        Pamir iş hayatında sıkıntılarla baş başa. Ve Pamir’i ziyaret eden sürpriz bir kadınla her şey biraz daha karmaşık hale geliyor. Neriman oyun için Pamir’in yanında. Yoksa plan bozuluyor mu?

        Hulusi’nin Ömer’e sürpriz ziyareti... Konular ciddi, meseleler hayati. Ömer şaşkın. Hulusi Ömer’i aydınlatıyor. Ömer uyandı. Bu görüşmeden sonra Ömer’in kafasında birçok şey belirmeye başlıyor. Ömer durdu... Düşünceler, resimler, olaylar. Bir şeyler arıyor. Yoksa parçaları birleştirip bir sonuca mı varıyor? Ömer’in aradığı şey ne?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ